Kids / ungdom

Kids og ungdom er for børn og unge mellem 9 og 18 år. Vi laver alders- eller niveaudeling, måske begge. Det er helt op til trænerne, hvordan de får en træning til at fungere. Vi fokuserer på at få forældrene med på holdet. Det kunne være som hjælpe trænerne til en almindelig træningsaften, hjælpe til ved interne spilledage eller eksterne stævner.  Det kunne være kørsel, spilletøjsvask eller bage en kage. Der vil blive afholdt møde i starten af den nye sæson, hvor alle børn meget gerne skal være repræsenteret.

Hvis man har et barn, som gerne vil spille volleyball, men man ikke har råd til træning, sko og spilletøj, så er der heldigvis gode muligheder i Horsens. Vi har Broen, som kan hjælpe til med kontingent betaling og andet. Det samme gør man i Horsens Kommune. Her findes der noget der hedder Fritidspas. Kontakt kassereren i HVBC, hvis du har brug for hjælp til dette.

Hvad gør man, når man bliver 16-18 år og måske føler sig for voksen til at gå på holdet? Tag en snak med træneren. Det kunne være, at motion, herre eller dame kunne være et alternativ. Her skal man være obs på kontingent-satsen er højere ved de voksne hold.

Kids og ungdom træner onsdage i Dagnæshallen.

Træningstider

Onsdag: 18:00 – 20:00

Hvor

Dagnæshallen
Sportsvænget 4, 8700 Horsens

Medbring

Indendørs-sko der er gode at løbe i, sportstøj og en drikkedunk til væske

kids ungdoms volley
kids volley
kids ungdoms volley
kids volley