Mix motion

Mix motion er for alle, der har lyst til at spille volleyball. Aldersmæssigt er spillerne mellem 18 og 70. Vi tilbyder her et hold, hvor man udover at få bevægelse og motion, også får mulighed for at skabe nye bekendtskaber samt være en del af et solidt fællesskab. Mix motion er for alle uanset kondital. En del spillere afslutter træningen med en medbragt øl eller vand og hyggesnak.  

Mixholdet er springbrættet, hvis du går og drømmer om at spille volleyball turnering med dame- eller herreholdet, da det er her, man starter i HVBC. 

Målet for mixholdet er deltagelse i få motionsstævner for dem, der er interesserede. Motionsstævnerne vil blive slået op i  MinForening. Der vil være tovholdere fra klubben, der koordinerer tilmelding og holdliste.  

Der er to motionshold. Onsdag spiller de øvede, som allerede spiller i HVBC, og nye motionister, der har en vis rutine. Mandag er der et begynderhold. Her lærer man det basale og meget vigtige, såsom grundslag, hvordan man bevæger sig på banen, samarbejde kommunikation og regler.  

Træningstider

Onsdag: 20:00 – 22:00

Hvor

Dagnæshallen
Sportsvænget 4, 8700 Horsens

Medbring

Indendørs-sko der er gode at løbe i, sportstøj og en drikkedunk til væske

kids ungdoms volley
kids volley
kids ungdoms volley
kids volley