kids volley

Om Horsens Volleyball Club

HVBC er en klub hvor vi alle har det tilfælles, at vi elsker at røre os og spille volleyball. I klubben er vi meget forskellige og der er plads til alle. Både dem der går meget op i volleyball, eller dem der kommer mere for motionen og selskabet. Man vælger helt selv hvor meget man vil deltage, både i træningen, og i det sociale.

Som spiller i HVBC, er man en del af et fællesskab, og vi går meget op i at have det godt sammen.
Vi nyder tit en trænings-afslutning med en medbragt læskedrik og lidt hygge, hvorend man selvfølgelig selv vælger, om man vil hjem lige efter.

holdbillede

Et godt sted at møde nye

herre spillere

Vi er en klub, som har meget at byde på, og som har plads til dem, der vil det. Vi har en del medlemmer, der har baggrund i andre lande end Danmark, og vi er altid glade for flere nationaliteter, da det giver en god balance. Så er du ny i byen er HBVC et godt sted hvis du vil møde nye mennesker.

Sol, sommer og beachvolley

Når vi rammer maj måned og sommeren står for døren bytter vores medlemmer halgulvet ud med sandet på beachbanerne. HVBC har vores egne beach volley baner som frit kan benyttes. 

Vi plejer at have nogle virkelig hyggelige eftermiddage og aftener med beach volley i løbet af sommeren, og samtidig holder vi os i form til indendørs-sæsonnen starter igen ca. midt august. 

Vi håber selvfølgelig at se så mange som muligt i sandet!